<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2287056896757170543\x26blogName\x3dHandicap+en+samenleving\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://handicap-en-samenleving.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dnl_NL\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://handicap-en-samenleving.blogspot.com/\x26vt\x3d-7403809015701882631', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Hersenstichting reikt Hersenbokaal uit aan goede werkgever

Op donderdag 5 juni 2008 reikt de Hersenstichting Nederland voor de tweede keer de Hersenbokaal uit. De Hersenstichting wil hiermee organisaties voor het voetlicht brengen die mensen met een hersenaandoening maatschappelijk laten participeren.

Werknemers die, ondanks de beperkingen van een hersenaandoening, alle steun en medewerking van hun werkgever hebben gekregen om aan het werk te blijven of te komen, kunnen hun werkgever aanmelden voor de Hersenbokaal 2008. Op grond van de ervaringsverhalen beoordeelt de jury welke organisatie de prijs wint. De winnaar ontvangt, naast de Hersenbokaal zelf, een geldbedrag van 10.000 euro. Het is de bedoeling dat de winnende organisatie het geldbedrag gebruikt om ook andere mensen met een hersenaandoening de kans te bieden een werkend leven te laten leiden.

De jury bestaat uit: Ad Poppelaars (voorzitter), directeur van de Chronisch zieken en Gehandicapten Raad; Ine van Hest, directeur van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars en bestuurslid van de Hersenstichting; Theo Pluijter, directeur Ziektekosten Verzekeringen bij Fortis; Hans Jonker, bestuurslid van patiëntenvereniging Cerebraal, zelfstandig arbeidsdeskundige en mediator; Egbert Reijnen, voorzitter van de Raad van Bestuur van het centrum voor autisme Dr. Leo Kannerhuis.

Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 2 april 2008. Het aanmeldformulier is te vinden op de website van de Hersenstichting: www.hersenstichting.nl (Actueel - Activiteiten). Het tijdstip en de locatie van de uitreiking worden via de site bekendgemaakt.

Bron: persbericht

Labels:

« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »